Looking For Anything Specific?

Antalya Serik Yangın / Antalya Serik Te Kirsal Alan Yangini Haberler : Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı.

Antalya Serik Yangın / Antalya Serik Te Kirsal Alan Yangini Haberler : Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı.. 05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. Aug 03, 2008 · antalya'da iki ayrı noktada iki büyük yangınla uğraşıyor. 13 haberle ilgili daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret edin. Jul 14, 2021 · son dakika haberler: More images for antalya serik yangın »

Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. 05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sonucunda yangın kontrol. Jul 14, 2021 · son dakika haberler:

Antalya Da Soguk Hava Deposunda Yangin
Antalya Da Soguk Hava Deposunda Yangin from cdn.iha.com.tr
Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Jan 27, 2020 · antalya'nın serik ilçesinde bir soğuk hava deposunda ve 5 yıldızlı bir otelin kazan dairesinde yangın çıktı. 05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Ümitler kesildi, yangon dördüncü gününe girdi.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını.

Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi. 05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8 dönüm makilik yandı Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Jan 27, 2020 · antalya'nın serik ilçesinde bir soğuk hava deposunda ve 5 yıldızlı bir otelin kazan dairesinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Jul 14, 2021 · son dakika haberler: Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sonucunda yangın kontrol. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Son Dakika Antalya Serik Te 3 Noktada Orman Yangini
Son Dakika Antalya Serik Te 3 Noktada Orman Yangini from i4.hurimg.com
Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Ümitler kesildi, yangon dördüncü gününe girdi. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Tüm hızıyla devam eden yangına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiple. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sonucunda yangın kontrol. Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı.

05.06.2021 08:56 antalya'da otomobilin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden askerin cenazesi defnedildi. Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Jan 27, 2020 · antalya'nın serik ilçesinde bir soğuk hava deposunda ve 5 yıldızlı bir otelin kazan dairesinde yangın çıktı. More images for antalya serik yangın » Jul 14, 2021 · son dakika haberler: Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahale etti, yangın kontrol. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Aug 03, 2008 · antalya'da iki ayrı noktada iki büyük yangınla uğraşıyor. Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi. 13 haberle ilgili daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret edin. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Ümitler kesildi, yangon dördüncü gününe girdi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını. Jul 14, 2021 · son dakika haberler:

Antalya Serik Te Yangin Cikti
Antalya Serik Te Yangin Cikti from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Ümitler kesildi, yangon dördüncü gününe girdi. Tüm hızıyla devam eden yangına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiple. Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. 13 haberle ilgili daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret edin. Bölgeye hızla yönlendirilen ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sonucunda yangın kontrol. Jan 27, 2020 · antalya'nın serik ilçesinde bir soğuk hava deposunda ve 5 yıldızlı bir otelin kazan dairesinde yangın çıktı.

Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

More images for antalya serik yangın » Antalya'nın serik ilçesinde yoldan çıkarak kaldırımda bulunan ağaca çarparak duran otomobil sürücüsü suriye'de görevli piyade sözleşmeli er ahmet esen (24), antalya'da toprağa verildi. 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. Serik yukarıkocayatak mahallesinde bulunan bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın makilik alana sıçradı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını. Bölgeye hızla yönlendirilen ekiplerin karadan ve havadan müdahaleleri sonucunda yangın kontrol. İtfaiyenin müdahalesiyle daha da büyümeden söndürülen yangında kamyon kullanılamaz hale geldi, 8 dönüm makilik yandı 1 day ago · antalya'nın serik ilçesinde arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına park ettiği kamyonda yangın çıktı. 13 haberle ilgili daha fazla fotoğraf için galeriyi ziyaret edin. Jun 06, 2021 · antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahale etti, yangın kontrol. Antalya'nın serik ilçesinde ormanlık alanda 3 ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı.

Jan 27, 2020 · antalya'nın serik ilçesinde bir soğuk hava deposunda ve 5 yıldızlı bir otelin kazan dairesinde yangın çıktı antalya yangın. Tüm hızıyla devam eden yangına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye ekiple.

Posting Komentar

0 Komentar